site header image

Практика

Още от самото начало нашата практика е проектирана да предложи на
пациентите релаксираща и гостоприемна атмосфера.
Нашата успокояваща обстановка  помага да се  елиминират страха, тревогата и напрежението, които обикновено се свързват с посещението при стоматолог.
Ние вярваме, че високото ниво започва с ползването на висококачествени материали, най-ефективни технологии и модерна апаратура  и затова ние никога не правим компромис при избора им, за да можем да постигнем дълготрайни, естетични и красиви резултати.

Вашата безопасност

Стоматологичните практики крият особени рискове от инфекции. Директният контакт с кръв, слюнка и други потенциални инфекциозни секрети е ежедневие в зъболекарската практика   и носи постоянен риск от зараза.

Компетентните грижи и хигиенично безупречното почистване на стоматологичния инструментариум са абсолютно задължително условие за всяка модерна практика. Сигурна защита за Вашето здраве e изключително стриктния инфекционен контрол, който осъществяваме чрез специални методи и апаратура, съобразен с най-новите и все по-строги превантивни мерки за пациентите и лекуващия персонал.

Инструментите, които използваме  за Вашето лечение  се стерилизират в автоклав. Това е единствения сигурен метод за борба с вирусите на
СПИН и хепатит . Те се съхраняват в специални пакети и се отварят  индивидуално
за всеки пациент.

Регистрация и съхранение на данни

Специална компютърна програма съхранява данни за вашия зъбен статус,
лечение, вашите снимки. Лесно и бързо може да се направи справка за лечение
години назад или да се визуализира план на лечение.    

    Комбинацията на модерна апаратура, добре обучен, внимателен и грижовен екип, и изключително успокояващата релаксираща обстановка ни прави вашият най-добър избор за следващо посещение.

 

Д-р Ели Бацелова
Пловдив,
бул. ”Васил Априлов”31
Тел: 032/642094
0898449182
0886846648
Сайт 2006г.